Nieuwbouw.

Bent u van plan om een nieuw huis te laten bouwen en hecht u veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid? Zoekt u ook naar een betaalbaar aannemingsbedrijf bij wie u altijd kunt rekenen op de scherpste tarieven? Dan bent u bij Aannemingsbedrijf Pullens helemaal aan het juiste adres! Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom.

Van alle markten thuis.

In de afgelopen jaren heeft Aannemingsbedrijf Pullens meerdere nieuwbouwprojecten mogen realiseren, waarbij we alles uit de kast hebben gehaald om voor elke klant een partner te zijn die alle zorgen uit handen neemt. Al vanaf de ontwerpfase is Aannemingsbedrijf Pullens nauw betrokken bij een nieuwbouwproject en denken we graag mee in duurzame alternatieven die op zowel korte als lange termijn kostenbesparend zijn. Onze gekwalificeerde medewerkers en onderaannemers hebben in de afgelopen jaren dan ook oneindig veel expertise weten te vergaren, waardoor ze tegenwoordig in staat zijn om al uw wensen te vervullen. Zo kunt u op ons rekenen als het gaat om bouwaanvragen, budgettering, begroting, uitvoering, afbouw en zelfs stoffering en verhuizing behoren tot ons dienstenpakket. 

Slim plannen

Ook met de omgeving houdt Aannemingsbedrijf Pullens ruimschoots rekening tijdens alle werkzaamheden. Wel zo fijn natuurlijk, aangezien u als klant hier veel mee te maken zal hebben in de toekomst. Door nauwgezette voorbereiding van alle werkzaamheden weten wij het bouwproces zodanig te organiseren dat u zich nu al geen zorgen hoeft te maken voor eventuele klachten vanuit de betrokkenen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Meer informatie over de werkwijze van Aannemingsbedrijf Pullens of zit u met andere vragen omtrent nieuwbouw? Neem dan gerust contact met ons op!
Uiteraard kunt u altijd en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier.