Utiliteitsbouw.

Ook qua utiliteitsbouw kunt u altijd bouwen op de diensten van Aannemingsbedrijf Pullens. Onze betekenis van utiliteitsbouw omvat het ontwikkelen en bouwen van gebouwen die bedoeld zijn voor een specifieke sector. Hierbij zou u kunnen denken aan het bouwen van scholen, winkels, zorginstellingen, bedrijfshallen en kantoren. Maar ook het bouwen van luxueuze landhuizen – inclusief parkeerkelder, zwembad en unieke dakconstructies – valt onder utiliteitsbouw. In al de hiervoor genoemde voorbeelden kunt u bij Aannemingsbedrijf Pullens altijd rekenen op een mix van ervaring, vakmanschap en maximale betrokkenheid vanaf de ontwikkelingsfase tot aan de uiteindelijke aflevering. Al uw eisen en wensen zullen tot in de details terug te zien zijn in het uiteindelijke gebouw. 

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Aannemersbedrijf Pullens heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De basis hiervoor wordt gevormd tijdens de voorbereidingen van het proces, wat bij utiliteitsbouw nog belangrijker is omdat er – in de meeste situaties – meerdere partijen betrokken zijn tijdens een project. 
Bij zakelijke opdrachtgevers werken we vrijwel altijd in een bouwteam. Het voordeel hiervan is dat een bouwplan bekeken wordt door meerdere partijen, ook wel partners genoemd. Voor dit bouwteam zoeken we van tevoren naar de juiste partners, al is dat zoekproces bij Aannemingsbedrijf Pullens tegenwoordig niet meer echt het geval. Dit heeft te maken met het feit dat we in alle afgelopen jaren een omvangrijke connectiekring hebben opgebouwd met externe partijen.

vanzelfsprekend aangezien we in de afgelopen jaren een ruime connectiekring hebben opgebouwd die besta betrouwbare externe partijen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Zowel voor nieuw- als verbouw van utiliteitsgebouwen kunt u altijd bouwen op Aannemersbedrijf Pullens. Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op, zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken.